O nama - BeerKan

O nama

O Nama

BeerKan je online shop koji objedinjuje male domaće proizvođače zanatskog “craft” piva. Zahvaljujući ovoj online prodavnici, više ne morate obilaziti različite prodavnice i podrume pića u potrazi za više različitih proizvođača ili vrsta kraft piva. Dovoljno je samo par klikova i vaše omiljeno piće u najkraćem roku dolazi na vašu adresu.

BeerKan je gospodin među ljubiteljima piva. On je uspešan, poslovno orijentisan i džentlmenski nastrojen.  Tokom dana užurban, fokusiran i tačan, a predveče kad konačno nađe vreme samo za sebe, pokazuje sve svoje osobine, boje, ukuse, gorčine, stilove i bira najbolje – CRAFT PIVA. U zavisnosti od društva i raspoloženja odabraće najbolju kombinaciju jačine i ukusa.

Ukus zanatskih craft piva ne donosi gaziranost već prirodnu fermentaciju, punoću ukusa i obilje zdravih elemenata, oseća se prirodna gorčina hmelja, a prijatnost se povećava pri svakom novom gutljaju.

BeerKan je nastao iz želje da svim ljubiteljima piva omogući da na jednom mestu pronađu asortiman craft piva iz Srbije od kojih ih deli samo par klikova.

Uživanje može da počne!


BEERKAN d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Mesto: Beograd-Novi Beograd | Ulica i broj: Narodnih Heroja 41 B
Šifra delatnosti: 4634 | Naziv delatnosti: Trgovina na veliko pićima
Matični broj: 21384305 | PIB: 110766264
Web: www.beerkan.rs | Telefon: +381 60 0113887 | Email: office@ beerkan.rs

NAŠA KRATKA ISTORIJA